Porträtt

Porträttfotografering

Är du den som oftare hamnar bakom kameran eller har du någon i familjen som det inte finns så många bilder på? Vill du ha porträttbilder till ditt företag, dina sociala medier eller vill du bara få en stund där fokus ligger på dig? 

Jag fotograferar många olika typer av porträtt. Dels till de som driver egna företag, dels de som vill uppdatera sina bilder på jobbet, jobbansökan och Linkedin och dels de som ofta hamnar mer bakom kameran än framför. 

Det är en perfekt present att ge bort till någon man håller kär. 


Under en fotografering ser vi till att få en fin och avslappnad stund tillsammans. Jag fotograferar mestadels utomhus med naturligt ljus och väljer platser med omsorg. 

Sociala medier

Idag använder många sociala medier till att bedriva företag. Där når man lättare ut snabbt till en stor målgrupp.

Det som ofta uppskattas är att man på sina sociala medier är personlig och vad blir inte mer personligt än bilder på dig eller dina medarbetare? 


Jag har under en längre tid samarbetat med konstnären Maria Qvist som driver kontot @Qvistart 

Temafotografering

Har du ett speciellt intresse? Något som du brinner extra mycket för? Glöm inte av att få det förevigat. 

Går du all in på 50-talet? Boka en fotografering och vi får till känslan tillsammans. Tänk så roligt att spara till framtiden. 


Är du egen företagare och vill dokumentera din vardag? Jag kommer gärna och hjälper dig med det. Lever du i traktorn eller med djuren runt omkring dig dagligen? Glöm inte bort att föreviga det. 


Lever du större delen av din tid i stallet och på hästryggen? Jag kommer gärna och fotar dig och ditt djur. Jag har fotograferat Miss SofiQ som brinner för pinup och 50-tal. 

företag

Vill ni boka mig för ett uppdrag? 


Använd bokningsformuläret eller skicka mig ett mail på kontakt@fotografjohanna.se för information och priser.