Gravid

Vad ska jag ha på mig?

Antingen kan du välja att ha egna kläder eller så kan du låna en klänning av mig. Jag har några stycken som du kan välja mellan. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i det du har på dig och känner dig vacker!


Vill du mixa att dels ha med en egen outfit samt låna klänning så går det alldeles utmärkt. 


Jag brukar rekommendera att man håller kläderna i en lugn färgskala med lite mönster, mycket mönster kan göra att bilden upplevs rörig. 

Har du frågor eller funderar du över något inför fotograferingen så är det bara att skicka mig ett mail så hjälper jag till. 


Klänningen som Johanna har på sig på denna bild går att låna utav mig, samt flera andra.  

Gravidfotografering

Stort grattis till det lilla liv som håller på att skapas. En fantastisk tid men också en tid som kan kantas av många andra känslor. Alla är vi olika och alla graviditeter är lika olika dem. 

Missa inte att föreviga denna resa, det är en helt magisk och fantastisk resa ni är på. Ni kanske har kämpat för att bli gravida, då detta verkligen inte är en självklarhet för alla eller så kanske det inte alls var planerat. 


I vilket fall som helst så är en graviditet en magisk tid och den går så snabbt. 

Under en gravidfotografering fokuserar vi på att ta ha en fin stund tillsammans, fokuserar på det lilla barnet/barnen i magen, på er som familj och tillsammans skapar vi fina minnen. När det lilla livet har kommit till världen så är kanske graviditeten ett minne blott. Investering

En gravidfotografering är en investering, ett sätt att minnas denna speciella tid. 


Bokar man en gravidfotografering och sedan även vill ha en fotografering när den lilla bebisen har fötts antingen i hemmet eller utomhus om vädret tillåter så får man den andra fotograferingen till rabatterat pris. 


Då får ni bilder som matchar varandra i bildstil och redigering som blir fantastiskt fint att hänga upp i hemmet.