Barn & Familj

Barn- och familjefotografering

Tiden går så snabbt och de små växer upp så fort.

Boka en barn- eller familjefotografering hos mig och ni får vackra bilder att njuta av flera år framöver.  Det är så värdefullt för er som föräldrar, men även för barnen att kolla tillbaka på när de är vuxna. 

Jag brinner för att fånga er i ögonblicket, skapa minnen tillsammans med er och det är viktigt för mig att ni har en fin stund att se tillbaka på och minnas. 


Hemma hos-fotografering


Jag kommer gärna hem till er och är med er en stund i vardagen eller om ni har något ställe som är speciellt för er. 


Är ert/era barn lite avvaktande mot nya människor och platser?


Då kan en välkänd plats där barnet/barnen känner sig trygga att föredra. Vi tar fotograferingen i ett lugnt tempo och jag anpassar mig efter barnen. 

Du & jag-fotografering

Du & Jag, så många olika konstelationer det kan betyda. Det kan vara du och ditt barn, din partner, din nära familjemedlem eller vän, ditt husdjur. Det kan vara en mormor med sitt barnbarn, en farfar med sitt barn. Du & Jag är precis vad det betyder... Det är Du & Jag!


Detta är en av de mysigaste fotograferingarna jag vet. 

Här är en speciell stund tillsammans, bara ni (och jag). Det kan vara ett samtal på klipporna, en promenad i skogen, leka jage, prata, skratta och ha en stund att minnas tillsammans. 


Vi träffas ute, på antingen en plats ni har en koppling till eller så ger jag förslag på olika fina ställen. Här har platsen en stor roll för att få med helheten, hela känslan.


Gillar ni blommor? Varför inte åka till Botaniska trädgården. Gillar ni havet? Då hittar vi en fin strand eller klippa att hänga på. 

Jag följer med er i ungefär 1 timme och fotograferar. Detta är en avslappnad, mysig fotografering. Det blir en stund att minnas. 

Tillkännagivelse

Väntar ni tillökning i familjen? 


Berätta för alla nära på ett spännande sätt. Låt de blivande storasyskonen bli delaktiga. Vill ni tillsammans få reda på könet på den lille bebisen på ett roligt sätt?  Jag hjälper er gärna med rekvisita till fotografering. 


Jag har massor av idéer om ni skulle vilja hitta på något roligt och lite annorlunda. 

Speciella tillfällen

Man kan köpa till heliumballonger till alla mina barnfotograferingar, vilket uppskattas väldigt mycket av barnen. 


Man kan även köpa till blombuketter/blomsterkransar. 


Skulle man vilja ha något extra så anger ni det i samband med bokningen eller minst 1 vecka innan fotografering.